Salata de boeuf

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2010 | 2366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  • 2 radacini pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 cutie mica de mazare
  • 3 cartofi mari
  • 6-7 castraveti murati(daca nu e suficient da acra puteti sa mai puneti)
  • parizer afumat(nu stiu exact cantitatea ca pun dupa ochi)
  • maioneza(1 galbenus fiert,un galbenus crud,o lingura mustar,zeama de la o jumatate de lamaie,ulei)
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf:

Morcovii,pastarnacul,radacina de patrunjel si cartofii se spala bine si se pun la fiert.

pana fierb legumele, se taie cubulete parizerul.

castravetii se spala putin,se scurg si se taie cubulete.

intr-un lighean se pune parizerul taiat ,castravetii si mazarea spalata bine(daca nu e fiarta o fierbeti,dar de obicei cea la cutie nu mai trebuie fiarta).

cand legumele sunt fierte,se arunca apa si se lasa la racorit.

cand sunt reci,se curata , se taie cubulete si se pun in lighean peste celelalte ingrediente taiate.

se amesteca bine toate ,se pune sare si piper dupa gust.

se face maioneza si se amesteca cu toate ingredientele si daca ornati mai opriti putina maioneza de pus deasupra.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata de boeuf 29619
retete culinare - Salata de boeuf 139560
retete culinare - Salata de boeuf 139561
retete culinare - Salata de boeuf 139562

COMENTARII (9)

Rocsi 1

02.05.2010, 19:50

nu e nimic nadina intentia conteaza...multumesc mult...tu mereu imi dai 5 furculite...ma bucur dak iti place ca fac eu

nadina73 1

02.05.2010, 20:04

sti cum este o vorba rocsi ce e bun si frumos is la Dumnezeu i place

Dana Cristea - pusikmea 1

06.05.2010, 08:22

vai ce pofta imi e

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59