Salata de boeuf

de Camelya in Salate, 30 Dec 2015 | 653 vizualizari

 

Am preparat salata de boeuf pentru Anul Nou. 

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 4 morcovi
  • 300 g carne de pui
  • 2-3 linguri de maioneza
  • castraveti acri
  • gogosari acri
  • sare dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf:

Curatam legumele iar apoi le punem la fiert cu un praf de sare. Separat, fierbem carnea de pui. Dupa ce s-au fiert tocam marunt legumele si carnea de pui. Castravetii si gogosarii se taie marunt. Le punem intr-un castron mare.

Apoi punem cele 2-3 linguri de maioneza. Eu am facut maioneza in casa. Am folosit doua galbenusuri fierte, un galbenus crud si o lingurita de mustar. Pisam galbenusurile iar apoi punem putin cate putin ulei pana obtinem cantitatea dorita de maioneza. Amestecam compozitia iar apoi incorporam si maioneza.

Daca vreti ca salata sa fie mai acra mai tocati castraveti si gososari. Puneti sare dupa gust si amestecati. O puteti orna cum doriti.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Folositi maioneza facuta in casa. Este mult mai buna decat cea cumparata.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata de boeuf 419863
retete culinare - Salata de boeuf 419864
retete culinare - Salata de boeuf 419865
retete culinare - Salata de boeuf 419866
retete culinare - Salata de boeuf 419867
retete culinare - Salata de boeuf 419868
retete culinare - Salata de boeuf 419869
retete culinare - Salata de boeuf 419870
retete culinare - Salata de boeuf 419871
retete culinare - Salata de boeuf 419872
retete culinare - Salata de boeuf 419873
retete culinare - Salata de boeuf 419874

COMENTARII (22)

Camelya 1

02.01.2016, 11:30

Multumesc Bya!

mirela0911 1

03.01.2016, 11:26

Imi place salata!

Camelya 1

04.01.2016, 16:22

Multumesc Mirela

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21