Salata de boeuf cu limba afumata

de MotanLaOale in Salate, 21 Oct 2014 | 5414 vizualizari

 

Pofteam de mult la o salata de beuf si cand am vazut limba afumata in supermarchet am zis "de ce nu?". A iesit foarte buna. Cred ca o sa incerc si cu alte afumaturi.

 

INGREDIENTE

  • 500g limba afumata
  • 6 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 2 radacini pastarnac
  • 1/2 telina mare
  • 6 cartofi
  • 150g mazare
  • 10 castraveti acri
  • 2 mere ionathan
  • sare
  • piper
  • MAIONEZA
  • 2 galbenusuri crude
  • 2 lingurite mustar
  • 250 ml ulei
  • zeama de lamaie
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf cu limba afumata:

Morcovii si albitura se curata si se pun la fiert in apa cu sare intregi.

Cartofii se fierb in coaje in apa cu sare.

Mazarea se fierbe in apa.

Se lasa la racit toatele.

Se toaca toate legumele marunt si se pun intr-un castron.

Limba se toaca cucuri marunte si se pune in castron.

Castravetii se toaca marunt, se storc de zeama si se pun in castron.

Merele se curata de coaje si samburi, se toaca marunt, se pun in castron si se amesteca imediat sa nu se oxideze.

Maioneza se face mixand ingredientele. Se gusta de sare si acru si se pune in castron.

Se amesteca, se gusta de sare si piper si este gata.

Pentru mese festive se poate orna dupa preferinta.

Eu am facut-o sa o mananc deci a ramas in castron.

Pofta Buna!

 

 

TIPS-URI

1

Cred ca este buna si cu alte afumaturi din carne slaba gen sunca, muschi file ....

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf cu limba afumata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de legume cu maioneza