Salata de boeuf cu rasol de vita

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 22 Dec 2012 | 1672 vizualizari

 

am vrut sa fac tortuletul de aici,dar imi lipseau multe pentru a iesi un tortulet,asa ca am facut salata normal,inspirandu-ma de aici!e foarte buna http://www.lauraadamache.ro/2011/12/tort-de-salata-boeuf.html

 

INGREDIENTE

  • sare,piper
  • 600 gr rasol vita
  • 4-5 cartofi mari rosii
  • 4 morcovi medii
  • 1 telina mica
  • 1borcan mazare
  • 4-5 castraveti murati
  • 3 gogosari murati
  • maioneza
  • 1 ceapa (pt fiert rasolul)

PENTRU DECOR:

  • 2 linguri maioneza
  • ketchup
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf cu rasol de vita:

Intr-o oala se pune la fiert rasolul de vita,impreuna cu morcovii,telina si ceapa intreaga(pentru gust).Cartofii se pun in coaja separat la fiert cca 20 minute in apa cu sare.Cand sunt gata se curata de coaja si se taie cubulete,morcovii si telina la fel,se amesteca,se adauga mazarea scursa,gogosarii si castravetii taiati cubulete mici.Rasolul de vita se taie de asemenea cubulete si se amesteca toata salata,punem sare si piper si 3-4 linguri de maioneza(facuta in casa).Se amesteca foarte bine,se adauga intr-un castron incapator,deasupra se mai pune putina maioneza si se unge peste tot.Separat peste cele 2 linguri de maioneza ramase pentru decor se adauga piper si ketchup,se amesteca foarte bine si se decoreaza salata,deasupra punem patrunjel.Se lasa la rece cca 2 ore dupa care se poate servi.

Sa aveti pofta

 

RETETA IN IMAGINI

Salata de boeuf cu rasol de vita-0
Salata de boeuf cu rasol de vita-1
Salata de boeuf cu rasol de vita-2
Salata de boeuf cu rasol de vita-3
Salata de boeuf cu rasol de vita-4

COMENTARII (25)

Bya Ralu 1

23.12.2012, 20:47

Satisfyyourcravings 1

14.01.2013, 10:58

Ce frumos arată!

Bya Ralu 1

14.01.2013, 12:31

mersi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04