Salata de boeuf cu rasol de vita

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 22 Dec 2012 | 4568 vizualizari

 

am vrut sa fac tortuletul de aici,dar imi lipseau multe pentru a iesi un tortulet,asa ca am facut salata normal,inspirandu-ma de aici!e foarte buna http://www.lauraadamache.ro/2011/12/tort-de-salata-boeuf.html

 

INGREDIENTE

  • sare,piper
  • 600 gr rasol vita
  • 4-5 cartofi mari rosii
  • 4 morcovi medii
  • 1 telina mica
  • 1borcan mazare
  • 4-5 castraveti murati
  • 3 gogosari murati
  • maioneza
  • 1 ceapa (pt fiert rasolul)

PENTRU DECOR:

  • 2 linguri maioneza
  • ketchup
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf cu rasol de vita:

Intr-o oala se pune la fiert rasolul de vita,impreuna cu morcovii,telina si ceapa intreaga(pentru gust).Cartofii se pun in coaja separat la fiert cca 20 minute in apa cu sare.Cand sunt gata se curata de coaja si se taie cubulete,morcovii si telina la fel,se amesteca,se adauga mazarea scursa,gogosarii si castravetii taiati cubulete mici.Rasolul de vita se taie de asemenea cubulete si se amesteca toata salata,punem sare si piper si 3-4 linguri de maioneza(facuta in casa).Se amesteca foarte bine,se adauga intr-un castron incapator,deasupra se mai pune putina maioneza si se unge peste tot.Separat peste cele 2 linguri de maioneza ramase pentru decor se adauga piper si ketchup,se amesteca foarte bine si se decoreaza salata,deasupra punem patrunjel.Se lasa la rece cca 2 ore dupa care se poate servi.

Sa aveti pofta

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf cu rasol de vita" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Terina din salata de boeuf