Salata de cartofi cu piept de pui in crusta de cocos

de Anastasia in Salate, 10 Feb 2010 | 2707 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui ,
  • 4~5 linguri de fulgi de cocos ,
  • 1 lingurita cury ,
  • 1/2 lingurita sare pentru pieptul de pui ,
  • 500 gr. cartofi ,
  • 2 castraveti acri ,
  • 4~5 oua,
  • 5~7 linguri de ulei,
  • 2 cepe potrivite,
  • zeama de la 1 lamaie mica de dorit sa fie dulce , dar nu foarte acra ,
  • sare ,
  • un varf de lingurita zahar ,
  • cateva masline ,
  • ulei de masline ,
  • marar taiat marunt.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cartofi cu piept de pui in crusta de cocos:

Se pun la fiert cartofii in apa cu sare, dupa ce au fiert, se curata de coaja si se taie cuburi. Se lasa sa se raceasca. In acest timp, se fierb 3 oua tari si se curata de coaja. Cu doua galbenusuri fierte si unul nefiert, uleiul, 1 lingurita mustar , sare si 1~2 linguri zeama de lamaie se face o maioneza .

Celelalte doua galbenusuri se zdrobesc si se adauga cartofilor, la fel si albusurile fierte. Se pot pastra 2-3 jumatati de albus pentru ornat.

Ceapa se curata si se taie marunt iar castravetii acri se taie tot fasii . Se adauga si acestea la cartofi. Se pune si maioneza si se amesteca bine.

Se aranjeaza salata si se orneaza cu albusuri de ou (fasii sau "zapada") marar tocat matunt si masline, se stropeste cu zeama de lamaie si ulei de masline .

Pieptul de pui se taie rondele se sareaza se unge cu cury se da prin fulgii de cocos si se prajesc pe ambele parti dupa care se taie fisii si se pun peste salata .Salata se serveste rece.

 

COMENTARII (2)

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:48

Bya Ralu 1

05.09.2013, 11:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21