Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Se pun cartofii la fiert cu tot cu coaja,in apa rece cu sare.
Intre timp pregatim un sos,pe care o sa il punem peste cartofi,cand acestia o sa se raceasca.
Tocam ceapa marunt,sau solzisori,dupa preferinta,o adaugam intr-un bol.
Peste ceapa adaugam mustarul,maioneza,iaurtul,pantrunjel,sare si piper.
Amestecam totul si pregatim sprotul.
Ii taiem capul si coada,lasam doar partea din mijloc pe care o impartim in trei bucati mai mici.
Cand s-au fiert cartofii,ii curatam si ii taiem cubulete.
Cand s-au racit adaugam pestele si sosul peste ei.
Lasam minim 30 de minunte la frigider,inainte de servire.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult