Salata de castraveti cu feta si menta

de divainbucatarie in Salate, 8 Iul 2011 | 1212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 castraveti
  • 2 rosii medii
  • 2 cepe verzi
  • 1 ou fiert de consistenta tare
  • 100 g feta
  • 8 frunze de menta
  • sare
  • piper
  • 1 1/2 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita suc de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de castraveti cu feta si menta:

Castravetii curatati de coaja ii feliem, iar oul si rosiile le tocam cuburi mici. Branza feta o taiem un cuburi mai mari.

Punem intr-un castron castravetii, rosiile, ceapa si menta tocate, asezonam cu putina sare si piper proaspat macinat, apoi turnam uleiul si sucul de lamaie. Amestecam pentru a se omogeniza salata. Punem ouale si feta si amestecam usor.

O servim simpla sau langa omleta.
Pofta buna!

 

COMENTARII (26)

mamaieelena 1

13.07.2011, 09:33

divainbucatarie 1

13.07.2011, 10:26

Multumesc Ruxy!
Multumesc mamaieelena!

cameliamatei 1

19.07.2011, 09:41

Arata super bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: