Salata de ciuperci

de gugugh in Salate, 27 Dec 2010 | 3832 vizualizari

 

o bunatate , usor si de efect. nu am facut o poza doar cu painea prajita si salata de ciuperci asa ca am pus poza cu tot platoul , in mijloc e painea prajita cu salata de ciuperci

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr ciuperci champinion 
  • 2 linguri maioneza de casa
  • 1 pahar iaurt cremos
  • 4-5 catei usturoi rasi
  • sare, piper
  • paine prajita
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ciuperci:

ciupercile spalate si taiate in sferturi se pun la fiert in apa cu sare  pana sunt fierte, ele chiar si fierte raman usor crocante.

le lasam la scurs 1-2 ore timp in care facem alta treaba. revenim dupa ce s.au scurs bine si le amestecam cu maioneza, usturoiul pisat, iaurtul , sare si piper dupa gust omogenizam si dam la rece. le servim pe feliute de paine prajita .

TIPS-URI

1

se pun pe painea prajita chiar in momentul servirii

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

rivka 1

29.12.2010, 10:57

faina , si eu fac vineri, foietajele alea cu ce sunt umplute? arata iar bine !

gugugh 1

29.12.2010, 21:23

rivka foietajul e umplut cu tapenada si ton din conserva delicioase.. reteta o am de pe blogul lui edith frincu

Dana_Retetegg 1

29.12.2010, 23:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Maioneza din galbenus crud