Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ciupercile se curăță de pieliță cu un cuțit mic. Toată lumea recomandă ca ciupercile să nu se spele, alegerea este a dvs. Ciupercile se feliază și se pun pe un grătar (plită) încins în prealabil. Se întorc după 2-3 minute și se lasă să se frigă și pe partea cealaltă. Se scot într-un castron.
Spălăm și feliem roșiile după care le aranjăm pe un platou. Curățăm ceapa, se taie fideluță și se pune peste roșii, apoi adăugăm ciupercile.
Într-un castron amestecăm usturoiul pisat cu uleiul de măsline, zeama de lămâie, mierea de albine, sare și piper. Turnăm sosul peste ciuperci și presărăm mărar tocat mărunt.
Poftă bună!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult