Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
citeste mai mult
Un aperitiv foarte usor de facut si foarte gustos.E putin migalos la taiat ciupercile,trebuie putina rabdare.....Mereu imi iese cand am musafiri si e de mare efect :D:D
1.Am curatat si am spalat ciupercile.
2.Le-am taiat cubulete mici.
3.Am incins o tigaie adanca cu ulei de masline,am pus ciupercile cu putina sare,si am lasat la foc potrivit pana a scazut toata apa.
4.Am lasat la racit intr-un bol.
5.Dupa aceea am tocat usturoiul marunt si am pus peste ciuperci,impreuna cu maioneza.Am potrivit de sare.
Intins pe paine e foarte gustos.
Pofta buna!!!!!!
1
Se pot folosi si ghebe.
2
Maioneza puteti pune mai mult sau mai putin in functie de preferinte.
3
Pastrati la rece.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
citeste mai mult