Salata de ciuperci cu maioneza

de Oana in Salate, 27 Apr 2009 | 27575 vizualizari

 

Salata iese foarta gustoasa, se poate manca pe paine prajita si alaturi de rosii proaspete.

 

INGREDIENTE

  • doua cutii de ciuperci
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3-4 linguri cu varf cu maioneza
  • 0 legatura de marar proaspat
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ciuperci cu maioneza:

Ciupercile se spala si se taie cubulete, apoi se pun la scurs intr-o sita.

Intre timp pregatim maioneza dintr-un galbenus de ou fiert si unul crud, o lingura de mustar, ulei, sare, piper si zeama de lamaie. Se pot pune toate in vasul de la blenderul vertical, ulei cam 300 ml. Sau se poate face cu mixerul, punand ulei putin cate putin.

Intr-un bol se pun ciupercile scurse bine de zeama. Eu le storc intr-un tifon curat, e mult mai rapid asa. Se adauga usturoiul dat pe razatoarea mica, mararul tocat, maioneza, sare si piper. Se amesteca totul bine si se lasa putin la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ciuperci cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Oana 1

16.10.2009, 00:52

Ana, da, cred ca foarte buna salata si cu piept de pui! O sa incerc si eu! dar nu cred ca ma bag la calit ciuperci, si-asa e greuta salata cu maioneza...cu usturoi...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de sfecla rosie si peste marinat