Salata de ciuperci si pui

de Oana in Salate, 9 Ian 2010 | 33094 vizualizari

 

Foarte rapid de preparat si bunaaaa :)

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • o cutie de ciuperci taiate
  • o legatura marar verde
  • 2-3 catei de usturoi
  • 3-4 linguri maioneza
  • sare
  • piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ciuperci si pui:

Pieptul de pui se spala si se pune la fiert cu putina sare, pana devine fraged. Se lasa apoi la racit si se taie cubulete. Ciupercile se taie cuburi mici si se scurg bine de zeama, intr-un tifon. Usturoiul se piseaza, iar mararul se toaca marunt. Se amesteca toate cu maioneza, se condimenteaza si gata salata!

Merge servita cu ardei gras rosu, rasii si paine proaspata.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata de ciuperci si pui 13422
retete culinare - Salata de ciuperci si pui 13423

COMENTARII (5)

rivka 1

09.01.2010, 05:33

ce bunatate

Oana 1

09.01.2010, 09:14

Ma bucur ca va place

dantes 1

13.01.2016, 06:20

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: