Salata de conopida si vinete albe

de diaconta in Salate, 23 Sep 2010 | 4228 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete albe
  • 1 conopida
  • 2 oua
  • ulei pentru maioneza
  • ceapa
  • sare,piper,vegeta
  • smantana
  • marar

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de conopida si vinete albe:

Sunt salate separate,dar eu le-am imbinat la acelasi aperitiv.

Conopida se spala,se desface bucatele si se pune sa fiarba in apa cu putina sare.Cand e fiarta se strecoara si se lasa sa se raceasca.

Vinetele se coc pe plita,se decojesc si se lasa sa se scurga.

Vinetele albe sunt putin mai dulci decat cele obisnuite.

Intre timp pregatim maioneza din doua galbenusuri.

Impartim maioneza in doua.La maioneza pentru conopida adaugam putina smantana.

Sfarmam conopida cu furculita si punem peste ea maioneza cu smantana.Adaugam mararul tocat marunt,piper si sare daca mai este nevoie.

Tocam vinetele,adaugam ceapa razuita(mie imi place mai mult ceapa decat usturoiul la vinete)maioneza ,sare si putina zeama de lamaie.

 

COMENTARII (13)

diaconta 1

24.09.2010, 20:41

serviti fetelor,puteti sa alegeti care va place,sau sa luati din amandoua

Corinuta 1

25.09.2010, 22:24

Separat le-am facut.........da' nu m-am gandit sa le combin, buna idee!

diaconta 1

25.09.2010, 22:40

Corina sunt impreuna doar in bol,nu-s amestecatecred ca nu m-am exprimat eu corect

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21