Salata de Cous-cous cu legume--reteta la steamer

de adnia in Salate, 13 Aug 2013 | 4526 vizualizari

 

E foarte cald afara, asa ca incerc sa gatesc cat mai rapid, simplu si...fara caldura in plus:)
Asa ca cea mai buna varianta mi se pare acum steamerul, nu doar pt. ca modul de gatire este delicat si sanatos, dar si pt. ca nu fac nimic decat sa-l setez si sa plec din bucatarie...unde revin doar dupa ce aud semnalul sonor:))
Cum eu nu pot manca mai nimic cand e extrem de cald, iata ce am servit in aceasta seara: cous-cous cu legume...preparat exact in 10 minute!

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • -100 g cous-cous
  • -2 rosii
  • -2 ciuperci champignon medii
  • -sare, piper, dupa gust
  • -1 lingura ulei de masline presat la rece
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de Cous-cous cu legume--reteta la steamer:

Se curata rosiile si se taie cubulete. Se spala ciupercile si se taie grob. Se spala cous-cous-ul si se aseaza in suportul special de fiert orez al aparatului de gatit cu aburi. Se adauga legumele, se adauga putina sare si piper si se acopera cu apa. Se toarna apa in orificiul special al aparatului si se seteaza pe 10 minute. Dupa scurgerea timpului, cous-cous-ul deja a absorbit toata apa si s-a umflat frumos. Se rastoarna salata calda obtinuta intr-un bol, se adauga uleiul de masline si se potriveste de sare si piper. Se serveste atat calda, cat si rece, decorata cu un fir de busuioc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de Cous-cous cu legume--reteta la steamer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Corinuta 1

14.08.2013, 10:07

Are poza cu steamerul Lia, la alte retete, de ex. la Ravioli cu unt si verdeata: http://www.bucataras.ro/retete/ravioli-cu-unt-si-verdeatareteta-la-steamer-48301.html

Lia_ 1

14.08.2013, 12:18

merci corina, eram tare curioasa, ... da este altfel decat al meu

adnia 1

14.08.2013, 20:51

eu am ajuns cam tarziu pt. explicatii! Corina33, esti o bomboana, iti multumesc tare mult pt. ajutorul acordat Liei!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata cu piept de pui, legume si maioneza, in straturi