Salata de creveti

de divainbucatarie in Fructe de mare, 19 Feb 2011 | 5028 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 buc. creveti gri curatati,
  • 1 lingura de lamaie,
  • 2 catei usturoi pisati,
  • 4-5 fire de patrunjel,
  • 4 linguri de ulei de masline,
  • sare,piper
  • Pentru servit:
  • salata verde,
  • sos de maioneza cu usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de creveti:

Alegem crevetii proaspeti, de culoare gri, care au stat pe pat de gheata.

Pentru decorticare este suficient sa ii tinem de coada si sa le indepartam capul si invelisul gri. Pastram coada astfel incat sa ne fie usor la servit.
Intr-o tigaie incinsa punem ulei de masline, apoi prajim crevetii 2-3 minute, pana devin roz. In timp ce ii pregatim ii condimentam cu piper si adaugam zeama de lamaie.

Inainte sa ii dam la o parte de pe foc punem usturoiul pisat si patrunjelul tocat marunt peste creveti, ii mai perpelim putin pe foc si apoi ii dam la o parte.

Ii servim cu salata verde si sos de maioneza cu usturoi.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata de creveti 86098
retete culinare - Salata de creveti 86099
retete culinare - Salata de creveti 86100

COMENTARII (11)

divainbucatarie 1

18.03.2011, 19:11

Multumesc Deyutzky!

divainbucatarie 1

18.03.2011, 19:11

Multumesc vero_closca!

adry88 1

22.05.2011, 18:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21