Salata de cruditati

de sabiradu in Conserve, 28 Oct 2010 | 17157 vizualizari

 

O salata delicioasa langa o fripturica sau chiar cartofiori

 

INGREDIENTE

  • 1 kg telina
  • 1 kg ardei kapia 
  • 1 kg conopida
  • 1 kg gogosari
  • 1 kg morcov
  • 750 ml otet
  • 500 g zahar
  • 400-500 ml ulei
  • 1 lingura si jumatate de sare grunjoasa
  • foi de dafin ,boabe de piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cruditati:

Se taie legumele pestisori (ardeiul ,gogosarul)

Telina si morcovul se dau prin razatoare, iar conopida se rupe buchetele. Se pun la fiert otetul,zaharul ,sarea ,uleiul ,foile de dafin si piperul si amestecul  fierbinte se toarna peste legume. Se lasa cca 30 minute in lighean, se amesteca de 4 cateva ori apoi se pune salata la borcan. Este delicioasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cruditati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

sabiradu 1

29.10.2010, 15:53

Sarumana mult pentru super primirea de aici ,sunteti dragute dragute

ionela2682 1

29.10.2010, 16:02

bine ai venit!
Borcanele nu le sterilizezi...torni amestecul fierbinte ,capsezi si atat?

sabiradu 1

30.10.2010, 17:18

Bune v-am gasit nu sterilizesi nimic,pui in borcane salata dupa ce a stat cu zeama cam o ora si le inchizi.Garantat nu are timp sa se strice pentru ca este buna chiar si de a doua zi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Zacuscă iute