Salata de cruditati cu pui pe felie de mar

de Oana in Aperitive / Garnituri, 3 Oct 2009 | 41463 vizualizari

 

O salata foarte aromata si plina de vitamine!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui fiert
  • un morcov mare
  • jumatate de telina
  • un ardei gras rosu
  • 4-5 linguri cu porumb din conserva
  • 4-5 linguri cu maioneza
  • cateva linguri cu zeama de lamaie
  • 2 mere
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cruditati cu pui pe felie de mar:

Pipetul de pui fiert si racit se taie cuburi mici. Morcovul si telina se curata si se dau pe razatoare mica (eu le-am facut rapid la robot), apoi se stropesc cu zeama de lamaie. Ardeiul gras se spala, se curata de cotor si seminte si se taie cuburi mici. Se amesteca toate ingredientele intr-un bol impreuna cu maioneza si se condimenteaza dupa gust.

Merele se spala si se taie rondele grosute, iar pe ele se aseaza 2-3 linguri de salata si se orneaza cu o frunza de patrunjel verde.

 

RETETA IN IMAGINI

Salata de cruditati cu pui pe felie de mar-0
Salata de cruditati cu pui pe felie de mar-1
Salata de cruditati cu pui pe felie de mar-2
Salata de cruditati cu pui pe felie de mar-3
Salata de cruditati cu pui pe felie de mar-4

COMENTARII (17)

Oana 1

08.10.2009, 00:32

Sandytza, pai sa ne zici si noua ce combinatie faci Eu mai faceam salatica asta cu castravete murat in loc de ardei gras si iesea tare buna. Ma bucur ca iti place

elena1988 1

04.03.2011, 09:43

MariaO 1

29.11.2013, 23:24

Oana ,si eu fac salata cum o faci tu cu castraveti murati dar inlocui baza de mar cu un ardei copt pe care il umplu ,o alta idee ,e un deliciu .

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20