Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Spalam dovleceii,indepartam capetele si apoi ii taiem rondele mai groase.Condimentam cu sare si ii stropim cu putin ulei de masline .Lasam circa 30 min , timp in care ne ocupam de dressing.Curatam usturoiul,il zdrobim,adaugam putina sare apoi amestecam bine .Adaugam ulei pana cand obtinem o pasta si picuram cateva picaturi de zeama de lamaie si piper macinat (dupa gustul fiecaruia).
Frigem dovleceii pe ambele parti(eu am folosit tigaia Dry-cooker).Ii scoatem cand sunt bine facuti, ii asezam intr-un vas si turnam peste ei dressingul preparat mai sus.Asezonam cu patrunjel verde si dam la frigider pentru circa 30 min. avand grija sa acoperim vasul pentru a nu prinde miros de usturoi in frigider.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult