Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Sa profitam acum cat mai avem fasole proaspata la dispozitie. Este buna la preparare si cea congelata, dar mai la iarna.
Curatati , spalati si rupeti bucati cat mai mici fasolea verde .
Fierbeti in apa cu sare fasolea 20 minute [ afiert foarte repede fiind cruda ]
Scurgeti fasolea de apa si lasati sa se raceasca .
Feliati carnatul picant marunt .
Curatati , spalati si tocati ceapa si gogosarul .Taiati marunt patrunjelul .
Intr-un vas mare amestecati iaurtul cu mustar , ulei ,sare si piper . Incorporati in amestecul cu iaurt fasolea , carnatul , ceapa , gogosarul si patrunjelul verde .
Dati vasul la rece . Salata este mai buna dupa ce s-a odihnit putin .
1
O salata usor de preparat , consistenta , gustoasa atat vara cat si in alt sezon ..
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult