Salata de fasole verde

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2009 | 1927 vizualizari

 

Rapida si usor de pregatit.

 

INGREDIENTE

  • 500g. fasole verde(fideluta sau grasa)
  • o capatana de usturoi
  • o legatura de marar
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare dupa gust
  • zeama de lamaie sau otet de mere dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole verde:

Se curata fasolea, se spala si se pune la fiert in apa cu sare.  Fasolea este fiarta cand devine sticloasa si intra furculita usor in ea.

Pina se fierbe fasolea se curata usturoiul, se piseaza,se freaca bine cu ulei si zeama de lamaie.

Se taie mararul foarte marunt .

Se amesteca toate ingredientele se lasa cateva minute ca sa se patrunda bine fasoalea cu usturoiul si  mararul.

 

COMENTARII (2)

ala_oancea 1

05.06.2009, 08:51

Ce buna trebuie sa fie ... cu usturoi si marar ....

nadina73 1

13.12.2010, 21:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S