Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
nu mai mancasem de mult si mi-era pofta...mai ales ca aveam si fasole verde proaspata...
pt maioneza:
fasolea verde se alege , se curata de capete si se rupe bucati.
se pune sa dea in clocot 1 l de apa apoi cand clocoteste se toarna peste fasole, sa se opareasca.
se lasa cateva minute apoi se pune la fiert in aceeasi apa, cu sare si o foaie de dafin.
cand e fiarta se scurge si se lasa la racit.
se toaca marunt apoi se adauga sare daca mai e cazul, piper, usturoiul pisat si 2 lg de ulei de masline.
se amesteca.
se face maioneza , se adauga iaurtul ( pt un gust mai acrisor) si mararul si se amesteca cu fasolea.
se serveste pe paine prajita sau proaspata.
pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult