Salata de frunze tinere

de mihaelar63 in Salate, 13 Noi 2013 | 5023 vizualizari

 

Ma tenta sa-i spun ,, Ultimul suras al tomnei',' pentru ca toamna blanda a ingaduit sa rasara in gradina minunatia asta de cokteil de frunze tinere. Ce dragi imi sunt frunzulte fragede de spanac , salata , rucola sau sfecla rosie . Bineinteles ingredientul secret este ,, Oglio e alio '' :D

 

INGREDIENTE

  • 500 gr frunze tinere:spanac , salata , rucola , sfecla rosie
  • 200 gr sunculita taraneasca
  • 1 cartof mare fiert
  • 1 ceapa rosie
  • 2 oua
  • 50 ml ulei masline
  • 1/2 lingurita ,,oglio e alio ''-condiment din patrunjel, usturoi si fulgi de chili
  • 1/2 lamaie -zeama
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de frunze tinere:

Frunzele se spala si se scurg bine de apa (cine are poate folosi aparatul special)

Intr-o tigaie non-aderenta rumeniti in ulei sunculita taiata cuburi .

Scoateti sunculita si rumeniti si cartoful tot cuburi taiat .

La sfarsit prajiti ouale, cu capac deasupra  sa fie de consistenta dorita .

Amestecati frunzele cu zeama de lamaie , eu nu le-am sarat.

Peste frunze presarati cartof si sunca prajita .

La fiecare portie puneti cate un ou prajit , sarati si decorati cu rondele de ceapa rosie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de frunze tinere" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salată de primăvară - spanac, ridichi, ceapă verde, mărăr