Salata de gogonele pentru iarna

de MIUTA in Conserve, 24 Sep 2011 | 58257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi mari
  • 2 cepe mari
  • 2 kg gogonele
  • 15 bucati gogosari sau ardei gras
  • sare,piper boabe,foi de dafin
  • 4 linguri zahar
  • 200 gr.otet
  • o lingura de mustar clasic
  • 200 gr ulei+ 3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de gogonele pentru iarna:

Morcovii rasi si ceapa taiata solzisori se calesc 10 minute in 3 linguri de ulei.

Se taie gogonelele si gogosarii felii.

Intr-o cratita mare se pune 4 linguri zahar,200 gr.otet,foi de dafin si boabe de piper.

Se lasa sa fiarba pe soba pana se topeste zaharul apoi se pun gogonelele,gogosarii si compozitia de ceapa cu morcovi.

Se fierbe cca 20 minute,timp in care facem o maioneza din lingura de mustar si 200 ml ulei.

Cand compozitia a fiert 20 minute se adauga maioneza de mustar si se mai fierbe ina 10 minute.

Se pune in borcane fierbinti si se pun la pat cald pana a doua zi.

 

RETETA IN IMAGINI

Salata de gogonele pentru iarna-0
Salata de gogonele pentru iarna-1
Salata de gogonele pentru iarna-2
Salata de gogonele pentru iarna-3
Salata de gogonele pentru iarna-4
Salata de gogonele pentru iarna-5
Salata de gogonele pentru iarna-6
Salata de gogonele pentru iarna-7
Salata de gogonele pentru iarna-8
Salata de gogonele pentru iarna-9
Salata de gogonele pentru iarna-10
Salata de gogonele pentru iarna-11

COMENTARII (15)

MIUTA 1

05.10.2011, 12:34

Cu mare drag Aziz,ma bucur tare mult ca ti-a placut

aziz 1

05.10.2011, 12:42

gabriela2000 1

26.10.2014, 17:28

Nu înțeleg Cum 15 bucăți ardei?

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41