Salata de hering afumat

de iri_iri in Peste, 3 Apr 2012 | 2067 vizualizari

 

.......imi pare rau dar am uitat sa fac poze asa ca doar una singura am facut si aceasta cu telefonul..

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de hering afumat ,
  • 4 cepe,
  • 2 morcovi,
  • 100 g de masline,
  • 2 linguri de ulei de masline
  • cartofi
  • piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de hering afumat:

Pentru inceput se curata heringul de maruntaie, se spala un pic si se lasa peste noapte la desarat in apa cu 3 cartofi pe care ii tai in jumatate.   

A doua zi dupa ce s-a desarat pestele, se scoate si se mai spala odata, dupa care se taie bucati si se aseaza intr-un vas.   

Separat se curata si se spala ceapa, dupa care se taie dupa preferinta, pestisor sau marunt.Morcovii se curata ,se spala si se taie rondele foarte subtiri.   

Peste peste se adauga maslinele care au fost un pic clatite in apa rece, ceapa si morcovul,apoi uleiul de masline si piperul. Se amesteca bine toate la un loc.  

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

cartoful este foarte bun si la desarat telemeaua si ghebele care la tinem peste iarna la saramura.

COMENTARII (14)

deliciousflavours 1

04.04.2012, 09:05

mirela0911 1

04.04.2012, 14:02

bun trebuie sa fie!

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 11:08

imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20