Salata de icre

de ionela2682 in Peste, 8 Feb 2010 | 6323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 grame icre de crap
  • 1 litru ulei
  • 3-4 linguri gris
  • 5-6 linguri apa
  • 1 bucata ceapa
  • zeama de la jum de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre:

Mai intai punem la fiert o ceasca de apa in care adaugam grisul pe care il fierbem ca la mamaliguta. Il rasturnam intr-un castron si-l lasam sa se raceasca foarte bine.

Alegem icrele de pielite si le amestecam cu grisul racit. De acum incepem sa mixam compozitia turnand in fir foarte subtire ulei. La un moment dat compozitia se va intati dar adaugam una cate una lingurile de apa dar si zeama de lamaie pentru a o mai inmuia putin.

Continuam cu uleiul amestecand continuu. La final adaugam sare dupa gust, lamaia stoarsa si ceapa facultativ.

POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

ionela2682 1

09.02.2010, 09:33

pai da pentru ca la un moment dat se vor intari foarte tare iar daca le mai ti si in frigider vei fi nevoita sa le tai cu cutitul!

madi_marin 1

09.02.2010, 10:40

cum? 1 litru de ulei pentru 100 g icre ? ....cred ca e o greseala.....deja mi-e rau .....nu e exagerat de mult?

ionela2682 1

09.02.2010, 12:47

nu, nu e mult avand in vedere ca pun gris eu asa fac dar acum faceti cum vret puteti pune mai putin

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu ton, iaurt si faina de gris