Salata de icre

de Alina26 in Salate, 4 Dec 2013 | 5092 vizualizari

COMENTARII (24)

Ina 1

04.12.2013, 17:37

10 felii de paine? Nu-i cam mult?

Micutza Luana 1

04.12.2013, 17:37

bunaaaa raau

Alina26 1

04.12.2013, 17:39

Nu nu e mult Ina ca feliile sunt subtiri si mici!!Stai sa vezi ca vroiam sa pun 20.. ) am zis..."stai asa...cam multe" au iesit foarte bune!!

Ina 1

04.12.2013, 17:41

eu pun un cultuc sau maxim 2 felii ( fara coaja)
Nu cred ca trece o luna, sa nu fac

Alina26 1

04.12.2013, 17:42

da am sa incerc sicu mai putina paine..

mihaelar63 1

04.12.2013, 17:44

Asa le prepar si eu doar ca la doua felii de paine pun cam 200-300 ml ulei . Deci ,Ina la cat ulei s-a folosit nu e multa paine !

Ina 1

04.12.2013, 17:44

Nu te critic, nu cred ca a iesit ceva rau, doar ca mi se pare f. mult . In fond, painea e mai buna in icre, decat grisul , atunci cand icrele sunt sarate rau

Panacris 1

04.12.2013, 17:58

De când tot spun că încerc și eu

Alina26 1

04.12.2013, 17:58

da Ina iti dau dreptae!!!

roxana_simona 1

04.12.2013, 18:13

buna

Dana_Retetegg 1

04.12.2013, 18:28

Alina26 1

04.12.2013, 18:33

ms!!

Bunica 1

04.12.2013, 18:33

Eu in icre pun 1 lingura de gris fiert la 50 g. icre.Si pot spune ca fac icre foarte bune

gaby_gabytza 1

04.12.2013, 18:35

buuuun

MotanLaOale 1

04.12.2013, 18:36

simona72 1

04.12.2013, 18:46

Eu le fac cu gris, dar cu paine am mai mancat dar nu inmuiata in lapte...sunt multe moduri in care se fac, doar gustul difera si important este sa-ti placa.

loredanaaa 1

04.12.2013, 19:23

bun

deyutzky 1

04.12.2013, 19:23

botcrina 1

04.12.2013, 20:38

Krystyan Trendy 1

04.12.2013, 20:49

grozava salata

Alina26 1

04.12.2013, 21:27

va multumesc!!!!

iry-gabriela 1

04.12.2013, 21:30

tare imi plac

_Alina_ 1

05.12.2013, 10:11

Interesant! Nu stiam varianta cu paine.

Alina26 1

05.12.2013, 18:57

multumesc!!!e foarte buna1!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de icre