Salata de icre cu ceapa

de Gicuta in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2015 | 34754 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g icre sarate
  • 500 ml ulei
  • 2 linguri gris
  • zeama de la o lamaie
  • 50 ml apa minerala
  • ceapa
  • 250 ml apa pentru fiert grisul
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre cu ceapa:

Am pus la fiert apa cu grisul si am amestecat cu telul pana grisul s-a dezlipit de pe marginile cratitei. Am dat deoparte craticioara si am lasat la racit.

Am scos icrele din borcan si le-am pus la scurs intr-o strecuratoare. Daca sunt prea sarate le puteti trece printr-un jet de apa.

Cand acestea s-au scurs bine, le-am pus intr-un bol impreuna cu grisul fiert si racit si am inceput sa mixez la viteza mica. Am adaugat cate o lingura de ulei si am mixat in continuare. Am inceput sa stropesc cu cate putina apa, continuand sa adaug uleiul incetul cu incetul. O sa obsevam ca  pe parcurs se schimba textura si culoarea salatei. Spre sfarsit am  adaugam zeama de lamaie. Cand am terminat de incorporat uleiul si zeama de lamaie, am adaugat ceapa tocata marunt, amestecand cu paleta de bucatarie.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

dantes 1

13.05.2015, 08:25

Bune!

kojac64 1

28.10.2015, 20:54

Foarte bune.

aurel61 1

29.10.2015, 17:41


Ce-i asta?Ce cauta grisul in combinatie cu icrele?
Icrele se fac fara gris ci doar cu ulei,lamaie ,ceapa tocata marunt. Icercati sau cum zicea un mare gastronom "cercati si veti vedea"

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
salata de cartofi cu sunca si castraveti murati