Salata de icre cu ceapa verde

de madi_marin in Peste, 16 Mai 2010 | 13378 vizualizari

COMENTARII (13)

izulika 1

16.05.2010, 11:36

mmmm de cand n-am mai mancat icre..cu ceapa verde n-am mancat niciodata cred ca sunt tare buni

Dana Cristea - pusikmea 1

16.05.2010, 11:43

izuliko ce faci, o luasi pe urmele noastre, sa fi prima peste tot....buna rau salata asta

madi_marin 1

16.05.2010, 11:47

e foarte buna si cu ceapa verde, eu nu am avut uscata , de+aia am folosit asa.....

madi_marin 1

16.05.2010, 11:48

pusikmea...acum mai ai unu pe care trebuie sa fii cu ochii ca pe butelie in afara de Ela.....

ela 1

16.05.2010, 11:55

hai ca eu am inceput cu desertul,ca sa nu manance altii inainte dar vreau si apeitiv ca asta imi place la nebunie,daca nu mi-ar face rau la fiere,as tot manca

gaby_duceag 1

16.05.2010, 12:00

asta am facut si eu azi.exact asa

Bucataras Medi 1

16.05.2010, 12:35

acuma primavara mie imi plac icrele cu ceapa verde.................asa ca mai bine ca nu ai avut uscata,Madi...............foarte ,foarte bune...............

madi_marin 1

16.05.2010, 13:21

eu nu mai facusem cu ceapa verde, dar ma bucur ....ca mi+au placut foarte mult....

marcela1979 1

16.05.2010, 13:33

nadina73 1

16.05.2010, 17:06

si eu am icre de crap facute de sambata nu vrei ?super bune 5 furci

madi_marin 1

16.05.2010, 17:08

cum sa nu vreau, ca imi plac la nebunie astea facute in casa. cele de cumparat nu ma atrag in niciun fel....

raluka93 1

08.10.2011, 18:22

buna cum repar si eu icrele taiate?

madi_marin 1

08.10.2011, 20:56

buna , raluka93 ... ce sa spun.....am citit mai multe variante ..... eu nu fac foarte des si nu mi s-au taiat niciodata, dar daca totusi s-ar intampla as incerca sa le repar cu cativa stropi de apa clocotita..... chiar te rog sa incerci si sa-mi spui rezultatul.... bafta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Oua de peste frecate cu lamaie