Salata de linte cu dovleac

de Corinuta in Salate, 13 Iul 2010 | 2734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g dovleac curatat de coaja si seminte
  • 300g rosii cherry
  • 100 g spanac
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 300 g linte(cutie)
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1/4 lingurita curry
  • 1/4 lingurita praf de curcuma
  • 400 ml supa
  • sare de mare,piper Cayenne
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de linte cu dovleac:

Se taie dovleacul cuburi, rosiile se spala si se taie in doua, spanacul se spala si se lasa sa se scurga, apoi se toaca marunt.

Ceapa si usturoiul se curata si se toaca cubulete. Se pun la calit in ulei. Apoi se adauga lintea scursa, se presara boiaua, curry si curcuma. Se stinge cu supa si se lasa sa fiarba 10 minute.

Dupa 5 minute se adauga rosiile si dovleacul si se mai toarna eventual putin supa.La sfarsit se adauga si spanacul, se condimenteaza cu sare si piper.

Se poate servi rece sau calduta.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata de linte cu dovleac 41609
retete culinare - Salata de linte cu dovleac 41610
retete culinare - Salata de linte cu dovleac 41612
retete culinare - Salata de linte cu dovleac 41613
retete culinare - Salata de linte cu dovleac 41614
retete culinare - Salata de linte cu dovleac 41615
retete culinare - Salata de linte cu dovleac 41616
retete culinare - Salata de linte cu dovleac 41617
retete culinare - Salata de linte cu dovleac 41618
retete culinare - Salata de linte cu dovleac 41619

COMENTARII (6)

Corinuta 1

13.07.2010, 19:58

nici eu acu e prima data

lia maria 1

13.07.2010, 20:19

parca as gusta si eu

nadina73 1

17.07.2010, 01:28

nu demult am descoperit si eu ca e foarte buna5 furcu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55