Salata de linte verde

de Mitinita in Salate, 6 Oct 2014 | 3557 vizualizari

 

O salata satioasa, care se prepara rapid si este plina de arome interesante.

 

INGREDIENTE

  • o cana de linte verde
  • 100 ml de iaurt
  • 1 lingurita de menta uscata Kotanyi
  • suc de lamaie,proaspat stors
  • 150 gr piept de pui
  • 1 lingurita de condiment friptura ptr pui Kotanyi
  • fructe de dracila si patrunjel pentru decor
  • sare si piper negru ,proaspat macinat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de linte verde:

Intr-o oala punem la fiert apa. Adaugam o lingurita de sare si cand incepe sa clocoteasca apa ,adaugam lintea. Lasam sa fiarba cam 15 minute sau pana cand e moale. Punem intr-o strecuratoare,clatim cu apa rece si lasam sa se scurga de apa.

Intre timp pregatim frigaruile. Taiem pieptul de pui in bucati de 2 cm si adaugam condimentul friptura pentru pui. Punem bucatile de carne pe betigase si le gatim pe gratar sau la flacara aragazului. Daca folositi betigase de lemn,sa le lasati inainte in apa,ca sa nu arda.

Amestecam iaurtul cu sucul de lamaie,menta,sarea si piperul. Punem lintea intr-un bol si adaugam dressingul de iaurt. Amestecam .

Asezam pe o farfurie,ornam cu patrunjel tocat si fructe de dracila si o felie de lamaie.

Asezam si frigaruile de pui.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de linte verde" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de linte, pipote de rata confiate si varza pak choy