Salata de linte verde

de -Miti- in Salate, 6 Oct 2014 | 1297 vizualizari

 

O salata satioasa, care se prepara rapid si este plina de arome interesante.

 

INGREDIENTE

  • o cana de linte verde
  • 100 ml de iaurt
  • 1 lingurita de menta uscata Kotanyi
  • suc de lamaie,proaspat stors
  • 150 gr piept de pui
  • 1 lingurita de condiment friptura ptr pui Kotanyi
  • fructe de dracila si patrunjel pentru decor
  • sare si piper negru ,proaspat macinat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de linte verde:

Intr-o oala punem la fiert apa. Adaugam o lingurita de sare si cand incepe sa clocoteasca apa ,adaugam lintea. Lasam sa fiarba cam 15 minute sau pana cand e moale. Punem intr-o strecuratoare,clatim cu apa rece si lasam sa se scurga de apa.

Intre timp pregatim frigaruile. Taiem pieptul de pui in bucati de 2 cm si adaugam condimentul friptura pentru pui. Punem bucatile de carne pe betigase si le gatim pe gratar sau la flacara aragazului. Daca folositi betigase de lemn,sa le lasati inainte in apa,ca sa nu arda.

Amestecam iaurtul cu sucul de lamaie,menta,sarea si piperul. Punem lintea intr-un bol si adaugam dressingul de iaurt. Amestecam .

Asezam pe o farfurie,ornam cu patrunjel tocat si fructe de dracila si o felie de lamaie.

Asezam si frigaruile de pui.

Pofta buna!

 

COMENTARII (19)

dantes 1

07.10.2014, 09:29

Buna!

_Alina_ 1

07.10.2014, 10:58

Andreea Caroline 1

07.10.2014, 15:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04