Salata de orez cu ton

de lilik in Salate, 9 Dec 2010 | 13600 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pahare orez
  • 10 pahare cu apa
  • 2 conserve ton in ulei de 80 gr
  • 1 conserva cu porumb
  • 3-4 castraveti murati
  • 1 gogosar murat
  • 3 linguri maioneza
  • sare,piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de orez cu ton:

punem apa  la fiert cu sare,cand incepe sa fiarba punem orezul si lasam sa fiarba cat timp e scris pe cutie.cand e gata il scurgem,il trecem sub un jet de apa rece si il lasam la scurs.

taiem cubulete muraturile,scurgem tonul si porumbul.

punem totul intr-un vas mare si amestecam cu maioneza.

servim rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de orez cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

lilik 1

14.12.2010, 10:53

multumesc d-na Maria

lilik 1

14.12.2010, 10:55

e tare buna Ada ,merci frumos si felicitari

Bon_Jovi 1

14.09.2013, 23:04

De cand caut reteta asta.... Am mancat la cineva cu mai multi ani in urma si mi-a placut foarte mult. Este f.f.f.f.... buna. Felicitari!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata colorata