Salata de oua

de Julie in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2010 | 4007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua fierte
  • un fir de ceapa verde
  • 5-6 foi de spanac
  • patrunjel
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • sare si piper
  • o lamaie mica
  • o rosie mica
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de oua:

Se fierb ouale timp de 10 min, si se pun in apa rece, ca sa se curete usor.
Cand s-au racit le curatam si le taiem felii.
Spanacul si ceapa verde se  taie fin.
Jumatate de lamaie se taie cuburi mici.
Se taie rosia felii.
Se face un dressing din ulei, sare, piper,cateva picaturi de lamaie.
O asamblam astfel:
Asezam mai intai spanacul si ceapa verde, cuburile de lamaie, apoi feliile de oua, si in mijloc feliile de rosie .
La sfarsit le stopim pe toate cu dressingul.
Se decoreaza cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu sunculita taraneasca si ardei, in felii de paine