Salata de paste cu maioneza

de T I M E A in Paste, 4 Mai 2014 | 35410 vizualizari

 

Salata aceasta merge servita asa rece, simpla sau ca si garnitura langa o friptura calda.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste ( eu am folosit melcisori)
  • 1 ardei capia rosu
  • 1/2 ardei capia verde
  • 3 castraveciori murati
  • 5-6 linguri porumb dulce
  • 3 felii sunca
  • sare si piper dupa gust
  • Maioneza light:
  • 2 linguri mustar
  • 50 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • un pic de sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de paste cu maioneza:

Fierbem pastele conform intructiunilor de pe ambalaj, adica le fierbem in apa clocotita cu sare timp de 6-8 minute.

Scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece. Turnam intr-un bol adanc si lasam sa se raceasca.

Ardeiul verde, rosu si castravetii murati ii taiem cubulete mici iar sunca o taiem la fel in bucati mici.

Le adaugam pe toate peste paste impreuna cu porumbul scurs de apa.

Amestecam adaugand sare si piper dupa gust.

Pentru maioneza punem ingredientele in blender/mixer vertical si mixam timp de cateva secunde.

Puteti folosi si o maioneza normala, cu galbenus de ou si ulei, facuta manual.

Turnam maioneza peste paste si  amestecam.

Servim salata rece.

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga si alte legume in salata si la categoria muraturi, puteti pune si gogosari murati.

2

Salata se poate pastra la frigider timp de 2-3 zile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste fusili cu ton, salata si rosii