Salata de paste cu ton

de - Andreea - in Paste, 13 Sep 2018 | 4778 vizualizari

 

Pur si simplu delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 350 gr paste
  • 250 gr ton
  • 200 gr rosii
  • 2 dovlecei
  • 130 gr masline negre
  • 1 catel usturoi
  • patrunjel
  • ulei de masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de paste cu ton:

Dovleceii taiati in doua si apoi rondele ii punem la calit intr-o tigaie cu ulei de masline. Cand sunt gata, ii scoatem pe o farfurie.

In aceeasi tigaie calim usturoiul, adaugam patrunjelul tocat, maslinele negre ( fara samburi) si tonul bine scurs de uleiul din conserva. Lasam la foc potrivit pentru 5 minute, dupa care inchidem si lasam sa se racoreasca.

Punem o oala cu apa la foc iute. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si pastele. Le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj, amestecand din cand in cand. 

Cand pastele sunt fierte, le scurgem bine de apa si le trecem sub jet de apa rece. 

Punem pastele intr-un bol impreuna cu dovleceii, adaugam compozitia cu ton si amestecam.

Rosiile le taiem in doua sau in patru si le punem in bol amestecand usor. 

Servim salata rece. 

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste quatro formaggi