Salata de paste cu valeriana si ciuperci

de Bya Ralu in Salate, 6 Apr 2015 | 4754 vizualizari

 

Un pranz perfect,usor si tare bun!
Denumirea ştiinţifică Valeriana officinalis derivă de la cuvintele latineşti "valere" - a fi sănătos şi puternic şi "officinalis" farmaceutic, ambele cuvinte fac referire la însuşirile terapeutice ale plantei.

 

INGREDIENTE

  • paste(penne)
  • 1 sfecla mica rosie fiarta
  • mix de salata valeriana
  • 2 linguri de ciuperci din conserva
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • sare/piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de paste cu valeriana si ciuperci:

Pastele se pun la fiert cand apa incepe sa fiarba,se adauga si sare si se lasa timpul scris pe punga sau cutie.

Cand sunt gata se scurg de apa,se amesteca cu salata valeriana rupta in bucati mai mici,se uleiul si zeama de lamaie si condimentele,se ameseteca usor.

Se adauga si ciuperciile clatite in apa rece si taiate.

Sfecla fiarta se curata de "coaja"de deasupra(eu o curat) si se taie in cubulete.

Se aranjeaza salata si pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste cu valeriana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de ardei copt