Salata de paste Primavera

de divainbucatarie in Paste, 22 Noi 2010 | 6244 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g paste farfalle tricolore,
  • 200g sunca de praga,
  • 100 g masline fara samburi, si cateva masline cu samburi pentru decor,
  • 100g rosii cherry, taiate in jumatate,
  • 1 castravete verde mai mare,
  • 150 g branza telemea
  • un cub mic de unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de paste Primavera:

Se fierb pastele conform in structiunilor de pe pachet, in apa cu sare si putin ulei.
Cand pastele sunt gata se scurg de apa si peste ele aruncam doua cub de unt, cat doua linguri mari, care se va topi si va da un gust foarte bun.
Adaugam restul de ingrediente si amestecam, astfel incat sa nu rupem pastele.
Decoram cu masline si rosii cherry. Putem adauga putin parmezan ras. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste Primavera" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ierburi aromate, in sos ragu si ciuperci