Salata de penne cu ton

de -Licurici- in Salate, 18 Apr 2016 | 999 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste (penne);
  • 2 conserve de ton in ulei;
  • o conserva de porumb dulce;
  • 150 g mazare;
  • 3 oua fierte;
  • un galbenus pentru maioneza;
  • o lingurita de mustar;
  • sare;
  • zeama de lamaie.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de penne cu ton:

1.             Pastele se fierb conform indicatiilor de pe pachet.

2.             Mazarea se pune in apa fiarta si se fierbe cateva minute.

3.             Se pregateste maioneza dintr-un galbenus de ou, o lingurita mustar, sare si zeama de lamaie.

4.             Se amesteca pastele, mazarea, tonul, porumbul si maioneza.

5.             Se potriveste gustul cu sare si zeama de lamaie, apoi se da la frigider sa se patrunda mai bine aromele.

6.             Salata se serveste cu oua fierte, taiate felii.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata de penne cu ton 438913
retete culinare - Salata de penne cu ton 438914
retete culinare - Salata de penne cu ton 438915
retete culinare - Salata de penne cu ton 438916
retete culinare - Salata de penne cu ton 438917
retete culinare - Salata de penne cu ton 438918
retete culinare - Salata de penne cu ton 438919

COMENTARII (21)

Gherca Daniela 1

18.04.2016, 23:31

Andreea Caroline 1

19.04.2016, 09:07

Camelya 1

12.05.2016, 11:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55