Salata de pepene cu telemea marinata

de -Miti- in Salate, 8 Sep 2011 | 1480 vizualizari

 

Nu sunt buna de food critic, orice as zice nu o sa intelegeti cat de buna e salata pana nu o incercati. Perfecta pentru o zi caniculara. Dupa ce am incercat Salata de capsune cu spanac deja stiam ca o sa-i placa si aceasta combinatie.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr telemea Hochland simpla
  • crengute de oregano verde
  • coaja de portocala rasa
  • piper negru proaspat macinat
  • ulei de masline extra virgin
  • otet balsamic
  • 2 felii de pepene rosu rece
  • frunze de busuioc ptr decor
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de pepene cu telemea marinata:

Se taie telemeaua in cubulete si se pune la marinat cu oregano,coaja de portocala rasa marunt,piperul,sarea si uleiul de masline extra virgin.

Se da la frigider peste noapte.

Se taie pepenele rosu in cubulete si se amesteca usor cu telemeaua marinata.

Se adauga otet balsamic si se decoreaza cu frunza de busuioc.

 

 

COMENTARII (23)

-Miti- 1

09.09.2011, 23:03

kamy,si tu umbli hai-hui...mi-a fost dor de tine

-Miti- 1

09.09.2011, 23:05

bunica,multi mi-au spus ca le evoca amintiri din copilarie cand stateau pe afara cu pepenele si felia de branza in mana si muscau din fiecare

Panacris 1

25.10.2011, 11:18

, daca mai adaugi cateva bucatele de sunca sau muschi file, poti inlocui masa de pranz.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04