Salata de pui

de stratulatgeorgiana in Salate, 6 Ian 2015 | 6073 vizualizari

 

Nasa mea a fost fenomenala cu aceasta salata...o ador pur si simplu

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 conserva porumb dulce
  • sare si piper
  • optional 1-2 castraveciori acri
  • maioneza
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de pui:

Pieptul de pui se curata de piele si grasime,se spala si se fierbe.Dupa ce se raceste se taie cubulete mici impreuna cu ciupercile si se adauga porumbul scurs bine de apa la fel si ciupercile. Toate ingredientele se amesteca cu maioneza si se potriveste din sare si piper....

Pofta mare!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata de pui 361514
retete culinare - Salata de pui 361515

COMENTARII (12)

mirela0911 1

08.01.2015, 13:33

O salata tare buna!

elucubratiiculinare 1

08.01.2015, 19:03

cristinutanicolita 1

11.01.2015, 11:48

Si mie imi place mult f buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D