Salata de pui Luchi

de dentistutza in Salate, 23 Feb 2012 | 13401 vizualizari

 

Multumesc soacrei mele pentru aceasta reteta gustoasa!
Cantitatile sunt pur orientative.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui marisor
  • 1 lingura vegeta
  • 1 borcan castraveciori murati
  • 1 cutie mare ciuperci champignon 460 gr. net
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 galbenus
  • 1 lingura mustar
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 250 ml. ulei porumb sau floarea soarelui
  • piper

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de pui Luchi:

Pieptul de pui se fierbe cu vegeta cam 30-35 de minute. Se scoate si se lasa la racit, apoi se taie cubulete foarte foarte mici. Castraveciorii si ciupercile se taie la fel, marunt, se scurg de excesul de apa si se pun in castronul cu piept de pui. Usturoiul cojit se trece prin aparatul de "storcit". Din galbenus, mustar, sare si ulei se face o maioneza care se acreste la final cu sucul de lamaie. Se amesteca maioneza cu salata, se condimenteaza cu piper si sare daca mai este nevoie. Este foarte buna dupa vreo doua ore la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pui Luchi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Cristi Roman 1

04.03.2012, 14:40

La Multi Ani Frumosi si Impliniti!

gaby_duceag 1

04.03.2012, 23:00

La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita!

dentistutza 1

05.03.2012, 18:30

multzumesc din suflet tuturor

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de vara cu piept de pui