Salata de rucola cu capsuni si migdale

de mihaelar63 in Salate, 23 Iun 2012 | 1634 vizualizari

 

Am vazut aceasta salata incredibila la Martha Stewart .
M-a facut curioasa dar sincer nu credeam ca sunt atat de inspirate combinatiile de dulce -picant - acrisor .
Singura ,, interventie personala '' este putina zeama de lamaie [ otetul meu balsamic nu era suficient de acru ] .Am folosit rucola din productie proprie care are frunza mai mare decat cea din supermarket dar in mod cert este bio 100%.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr rucola
  • 1 cana capsuni
  • 2 linguri miez migdale
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1 lingura zeama lamaie
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de rucola cu capsuni si migdale:

  1. Frunzele de rucola spalate si zvantate le-am rupt cu mana si le-am amestecat cu ulei , otet balsamic , zeama lamaie ,miez de migdale , sare si piper dupa gust.
  2. La sfarsit se pun si capsunile  spalate si curatate de codita,  intregi .Daca sunt mai mari capsunile pot fi taiate jumatati .
 

RETETA IN IMAGINI

Salata de rucola cu capsuni si migdale-0
Salata de rucola cu capsuni si migdale-1
Salata de rucola cu capsuni si migdale-2
Salata de rucola cu capsuni si migdale-3
Salata de rucola cu capsuni si migdale-4

COMENTARII (11)

laura_n 1

23.06.2012, 15:58

cat de buna este!

Sim0na 1

23.06.2012, 23:00

Tare bine arata... dar fitosul meu nu mananca fructe cu legume sau carne.. Dar eu as incerca o portie

Bya Ralu 1

24.06.2012, 21:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04