Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Spalam sfecla si o punem intreaga la fiert, fara sa o curatam de coaja.
Dupa ce s-a fiert, o scoatem din apa si o lasam la racit.
Apoi o curatam de coaja si o dam pe razatoarea cu ochiuri mari.
Intr-o oala punem apa, otetul, sarea, foile de dafin, boabele de piper, lasam sa dea in clocot apoi o lasam sa se raceasca.
Curatam hreanul si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.
Intr-un castron amestecam hreanul cu sfecla si compozitia recita din apa, otet, sare, foi de dafin, boabe de piper.
Punem salata in borcanele sterilizate, presand-o cu dosul linguri, pentru a elimina aerul, apoi le inchidem ermetic si le depozitam la racoare.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult