Salata de sfecla rosie

de Sylvia in Salate, 20 Apr 2010 | 9382 vizualizari

 

Este pe cat de usor de preparat pe atat de buna. Noi o mancam atat ca si garnitura la fripturi si simpla cu paine prajita , pentru o cina mai lejera.

 

INGREDIENTE

  • 4 -5 bucati mici de sfecla ( eu le gasesc gata fierte ambalate in punga vidata ) ,
  • 2 lingurite de pasta de hrean,
  • o lingurita de zahar brun,
  • 2-3 linguri de otet balsamic,
  • o lingurita sare,
  • optional putin chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie:

  Preparare: fierbeti sfecla daca este cruda , verificand-o din timp in timp cu o furculita, atunci cand intra usor in ea este gata , nu trebuie sa fie prea moale ca nu e buna.  Se curata sfecla si se marunteste, o puteti sau da pe razatoare ( cel mai adesea asa fac ) sau taia cubulete. Dupa aceea intr-un vas mai mare  adaugam peste ea , zaharul, sarea, pasta de hrean, otetul  si chimenul .

  Amestecam incet cu o spatula de lemn pana la 000omogenizare.Este buna pastrata la frigider inainte de a fi servita, eu o las cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

nadina73 1

20.04.2010, 18:17

super buna

Laly 1

21.04.2010, 18:42

Si la noi este la mare cautare,dar eu o coc in cuptor si ramane la fel de dulce.5 furculite

Sylvia 1

21.04.2010, 18:53

Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata cu ton