Salata de sfecla rosie

de burdulea56 in Salate, 6 Aug 2010 | 9171 vizualizari

 

Salata de sfecla, este in topul preferintelor mele, imi place oricand si aproape cu orice.

 

INGREDIENTE

  • 5 sau 6 bucati sfecla,
  • 2 lingurite chimen,
  • sare,
  • otet,
  • 3 linguri hrean razuit.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie:

Spalam sfecla si o punem la fiert cu apa rece. Fierbem aproximativ 1 ora si 30 minute, scurgem apa, lasam sfecla sa se raceasca putin, se curata de coaja, se rade pe razatoarea cu gauri mari. Punem sfecla razuita intrun bol de sticla, adaugam hreanul, chimenul, amestecam bine, potrivim gustul de sare si otet. Salata astfel preparata se pune in borcan si se poate pastra cam 1-2 saptamani in frigider.

Se serveste alaturi de preparate din carne afumata (costite, carnati), tocanite din carne de porc, pasare, vita.

TIPS-URI

1

Imi place sfecla nu prea fiarta, dar restul familiei nu e de aceeasi parere, desi e mult mai sanatoasa asa cum imi place mie, o fac asa cum le place lor sa manance toata lumea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

adry88 1

20.05.2011, 10:56

SENO 1

09.11.2011, 18:05

este si in topul preferintelor mele prezentarea e de nota 10

diana_k 1

09.11.2011, 19:03

foarte buna salata ...eu o mananc si goala

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata cu flori