Salata de sfecla rosie si portocala

de MotanLaOale in Salate, 28 Oct 2011 | 4907 vizualizari

 

Am vazut-o undeva si am zis sa o incerc. Reteta oricinala este cu sfecla cruda dar a mea era asa tare ca a trebuit sa o coc. A fost buna si asa.

 

INGREDIENTE

  • 2-3 sfecle rosii mai mici
  • 1 portocala
  • 1 ceapa rosie mica
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
  • menta (de preferat proaspata)
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie si portocala:

Sfecla se curata si se taie in felii potrivite (in reteta originala).

Sfecla daca este tare se poate coace sau fierbe (pana intra furculita usor in ea), se curata si se taie in bucati potrivite.

Portocala se curata de coaje si de pielita alba (fiecare felie) si se rupe in bicati mai mici.

Ceapa se curata si setaie rondele.

Se pun intr-un castron, se adauga sare si piper, patrunjel si menta tocate si se amesteca usor.

Se lasa la frigider cel putin 2 ore pentru intrepatrunderea aromelor.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie si portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

28.10.2011, 19:33

este

LUK 1

29.10.2011, 09:20

interesanta..mie nu prea mi place sfecla rosie deci..nu ma incumet

MotanLaOale 1

29.10.2011, 15:32

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de pui cu mango si avocado