Salata de surimi

de susu in Salate, 16 Mai 2010 | 7552 vizualizari

 

Eu sunt o mare iubitoare de salate iar aceasta mi-a placut foarte mult. Nu este deloc gretoasa si combinatia de oua si surimi este ideala

 

INGREDIENTE

  • 150 g surimi
  • 3 oua
  • ½ cutie de porumb
  • 2 linguri de maioneza
  • Sucul unei lamai potrivite
  • Un praf de sare
  • Putin piper alb    
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de surimi:

Se pun ouale la fiert in apa cu putina sare pentru aproximativ 5-6 minute. Se pun sub jet de apa rece si se lasa la racit. Se decojesc ouale si se taie cubulete mai mici. Bastoanele de surimi se lasa la dezghetat din timp in frigider. Cand sunt complet dezghetate se taie cuburi potrivite si se amesteca impreuna cu ouale taiate cuburi si boabele de porumb.

Se adauga sare, piper, iar maioneza si zeama de lamaie se pun cate putin, se gusta si apoi daca mai este nevoie se mai adauga pentru a nu se face prea acra sau gretoasa. Se pune la rece si se serveste dupa ce a stat la frigider.

 

COMENTARII (1)

housy 1

14.12.2010, 10:14

delicioasa......preferata mea ...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04