Salata de tofu cu somon si ruccola

de Sylvia in Salate, 28 Noi 2010 | 3857 vizualizari

 

Am cumparat branza tofu de ceva vreme dar nu m-am incumentat sa o prepar pana astazi, cand am facut aceasta salata pe post de pranz lejer

 

INGREDIENTE

  • 50 garme branza tofu, 
  • niste ardei rosu taiat,
  • 50 grame de somon afumat taiat fasii inguste,
  • o mana de ruccola si o mana de macris tanar
  • ( ador salata asta e foarte fina si cu o aroma foarte  subtila )
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de tofu cu somon si ruccola:

 Eu am luat o branza Bio care pot sa zic ca a  fost totusi buna. Eu am mai condimentat-o dupa ce am taiat-o cubulete cu sare, piper si putin ulei de masline.

  Se amesteca toate ingredientele intr-un bol  si se face un dressing cu sare, putin otet balsamic, un fir de  zahar brun ( cat sa imbuneze putin otetul ) si ulei de masline.

  Dupa ce am amestecat-o  am mai adaugat putin piper proaspat macinat si gata masa.

  A fost foarte buna si aromata, ruccola si somonul si-au indeplinit  si de data asta  in concluzie va recomand salata .

 

RETETA IN IMAGINI

Salata de tofu cu somon si ruccola-0
Salata de tofu cu somon si ruccola-1
Salata de tofu cu somon si ruccola-2
Salata de tofu cu somon si ruccola-3

COMENTARII (16)

Sylvia 1

04.12.2010, 19:31

Ma bucur ca va place, am mai facut una de atunci cu batoane de crab si verdeturi

Ligia Bxl 1

07.12.2010, 15:36

buna buna si foarte sanatoasa

mihaelar63 1

21.05.2012, 01:06

Merge la favorite

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41