Salata de ton

de deliciousflavours in Salate, 2 Noi 2011 | 3454 vizualizari

 

Iubitorilor de ton cu siguranta le va fi pe plac aceasta salata :)).

 

INGREDIENTE

  • 3 conserve ton bucati (in suc propriu sau ulei)
  • 3 lingurite zeama lamaie
  • 1 galbenus fiert+1 galbenus crud pentru maioneza
  • 1 lingurita mustar
  • ulei
  • 3 linguri smantana (iaurt Danone Cremoso)
  • sare, piper

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ton:

Va recomand ca tonul sa fie neaparat bucati, nu maruntit, deoarece altfel salata va avea o consistenta mai fluida. Astfel punem cele 3 conserve de ton la scurs intr-o sita mare si intre timp pregatim maioneza. Dam prin razatoare (mica) galbenusul, adaugam si galbenusul crud, mustarul si adaugand ulei putin cate putin incepem sa mixam pana obtinem cantitatea dorita de maioneza. La final adaugam smantana sau iaurtul si amestecam cu o lingura de lemn pana la omogenizare. Incorporam tonul, adaugam zeama de lamaie, condimentam cu sare si piper si mixam cateva minute.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata de ton 131952
retete culinare - Salata de ton 131953

COMENTARII (13)

mirela0911 1

02.11.2011, 22:47

daaaaa

MIUTA 1

04.11.2011, 00:43

Foarte bun am pus reteta la favorite
Imi place

deliciousflavours 1

04.11.2011, 09:53

Miuta draga, sper sa-ti placa si tie macar la fel de mult ca si mie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21