Salata de valeriana cu oua

de mihaelar63 in Salate, 10 Ian 2013 | 7959 vizualizari

 

Ce bune sunt frunzulitele verzi in mijlocul iernii !!!
Pe deasupra Valeriana Officinalis aduce multe beneficii sanatatii , printre altele este numita si planta somnului usor , este indicata in stres , diabet , angina pectorala , dureri musculare ,sindrom premenstrual , colon iritabil , ajuta pe cei ce doresc sa se lase de fumat , ischemie cardiaca , etc .

 

INGREDIENTE

  • 125 g frunzulite valeriana
  • 1 ardei rosu Kapia
  • 3 oua
  • 3 linguri maioneza
  • 3 linguri iaurt
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingura ulei de samburi de struguri
  • 1 lingura mustar cu hrean
  • 1 lingurita zeama lamaie [optional ]
  • 1 lingurita ,, Eros Pista ''[ pasta ardei iute rosu ]
  • sare
  • 100 gr cas Mozzarella
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de valeriana cu oua:

Fierbeti ouale , le curatati si le taiati in sferturi sau felii.

Amestecati maioneza , iaurtul , mustarul , pasta de ardei , sare , ulei. Eu am dorit mai acrisor si am pus si zeama de lamaie .

In sosul format amestecati usturoiul tocatsi cubulete de ardei rosu Kapia .

Frunzele de valeriana spalate se aseaza in vasul de servit se decoreaza cu oua fierte se toarna deasupra sosul si se razuieste cas .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de valeriana cu oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

mamaieelena 1

11.01.2013, 19:25

mmm salata asta o mananc si eu cu placere

Sim0na 1

12.01.2013, 12:15

cum sa refuz o salata?!

iuliiuli13 1

03.01.2016, 17:56

Sosul este minunat, o combinatie de arome pe gustul meu. Reteta faina!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de valeriana