Salata de varza alba, cu cimbru

de Patricia Iordache in Salate, 26 Iun 2013 | 4426 vizualizari

 

Cu siguranta nu vi se va parea nimic iesit din comun la acest preparat insa, m-am gandit sa va arat si varianta mea de salata de varza. Mie imi place foarte mult, iar cei care au gustat au spus ca-i tare buna. Iata despre ce este vorba...

 

INGREDIENTE

  • o varza alba, potrivita (a mea a avut 500 gr.);
  • 1 lingura cu cimbru uscat;
  • sare;
  • piper negru sau alb;
  • 2 linguri cu otet din vin alb;
  • 4-5 linguri cu ulei de masline extravirgin.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de varza alba, cu cimbru:

Indepartam frunzele vestede si spalam varza.

O taiem in 4, apoi fiecare sfert il tocam marunt, incepand din partea ascutita (opusa cotorului). Procedam la fel cu restul bucatilor ramase.

Presaram sare, cimbru, amestecam usor cu o lingura si lasam asa, minim 30 min.

Ne spalam pe maini si incepem sa strangem varza in palme pana isi schimba textura (devine mai moale). 

Adaugam piperul, potrivim de sare, turnam otetul si uleiul si amestecam foarte bine.

Presaram putin cimbru deasupra, pentru decor si servim.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de varza alba, cu cimbru" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de varza cu ridichi